Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn John en Jose, en we runnen onze e sigaret speciaalzaak in het centrum van Maastricht inmiddels ruim 9 jaar. 

Hoe het is begonnen.

Het is inmiddels ruim 9 jaar geleden dat wij kennis maakten met de e sigaret. Na diverse eerdere stoppogingen met pleisters, pillen, accupunctuur, enz. enz. hadden ook wij het verlangen naar een rookvrij leven opgegeven. Tot we kennis maakten met de e sigaret, en op dat moment ook onze twijfels hier over hadden. Maar……. na een start met de elektronische sigaret, verbaasd na 1 dag, nog meer verbazing na 2 dagen, en voor we het door hadden was inmiddels 1 week voorbij gegaan en nog steeds zonder sigaret, en zonder gemis of ontwenning. Inmiddels zijn we al ruim 9 jaar zonder enig probleem rookvrij, en zijn nog steeds heel blij met onze overstap.

Destijds is voor ons gebleken, dat na het roken van een pakje shag a 50 gram per dag, jaren lang, het geweten sterk begint te knagen en de kopzorgen toenemen over de logische gevolgen hier van.

Wij waren geheel overtuigt van de positieve kanten van de e sigaret, en zagen dit als onze kans om verstokte rokers te helpen om van hun verslaving af te komen. Inmiddels hebben al duizenden klanten ons bezocht en velen zijn geslaagd in hun stoppoging. Zoals veel van onze klanten kunnen beamen, is het voor ons belangrijk om mensen ter zijde te staan, niet alleen met materiaal problemen, doch ook met advies bij de zwakkere momenten tijdens het stoppen, dit word dan ook zeer gewaardeerd door veel van onze klanten. Wij zijn er van overtuigt dat mensen welke goed en juist advies krijgen, een reële kans van slagen hebben, en hier voor hoeft in onze zaken niet altijd de kassa te rinkelen, of het grootste apparaat in ons assortiment verkocht te worden!   

Wij verheugen ons altijd met nieuwe klanten, doch ons advies blijft, heb je plannen om te stoppen met roken m.b.v. een e sigaret, kies dan een zaak waar alles word uitgelegd, zodanig dat je in staat bent eventuele problemen zelf op te lossen, en dus niet meer hoeft terug te grijpen naar een gewone sigaret.

Tot ziens in onze zaak of op onze webshop,

John en Jose.

© 2013 - 2023 Comfort Smoke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.